Cartus compatibil HP Jet Pro M227sdn

Despre puterea de prelucrare si viteza de lucru a unui multifunctional se vorbeste in special atunci cand utilizarea sa este solicitata in birouri ce necesita primirea rapida a rezultatelor pentru optimizarea procedurilor zilnice de lucru.

Cu acest multifunctional laser monocrom HP Jet Pro M227sdn le veti primi simultan pentru ca procesorul de 800MHz si memoria de 256MB RAM va vor fi suficiente pentru a nu avea timpi de asteptare mari atunci cand imprimati, copiati sau scanati documente. Este suficient sa stiti ca viteza de imprimare si copiere este de 28 de pagini pe minut, iar acest aspect arata ca inclusiv fisierele sau documentele voluminoase isi vor gasi rapid rezolvarea fiind depuse in tava de iesire cu capacitatea de 150 de coli.

Odata ce si-a gasit locul pe masa de lucru HP Jet Pro M227sdn il veti conecta fie prin cablu de mare viteza USB 2.0, fie prin intermediul unei retele locale de tip Ethernet 10/100Base-TX. De la predarea in lucru a sarcinii si pana la aparitia primei coli prelucrate vor trece doar 6,4 secunde, iar acest lucru este esential atunci cand timpul de asteptare este limitat.

Urmarirea pasilor de lucru se face usor prin intermediul unui ecran LCD cu doua linii de afisare. Lunar puteti lucra intre 250 si 2500 de pagini insa producatorul arata ca liminta de 30000 de coli lunar prelucrate sa nu fie depasita.

Functia de imprimare ofera o rezolutie de maxim 1200x1200dpi, insa setarile pot fi realizate asa cum doriti sub aceata valoare. Atat timp cat veti utiliza hartie cu valori de calitate cuprinse intre 60 si 163 g/m² sau pentru ADF intre 70 si 90 g/m², tava de iesire va poate fi incarcata cu rezultatele comenzilor pana la maxim 150 de coli. Profitati asadar de sistemul automat ADF, dar si de imprimarea duplex automata care aduce un plus de economie pentru consumabile.

Tipurile de formate sunt la indemana pentru a fi alese dintre hartie simpla, foto, aspra sau velina (plicuri, etichete, carton sau carti postale) A4, A5, A6, B5.

Functia copiatorului ofera facilitatea de scalare ce este cuprinsa intre 25 si cel mult 400%, multiplicarea a pana la 99 de copii la o singura solicitare, dar si primirea unei rezolutii de 600x600dpi.

Pentru scanare aveti mult ajutor daca utilizati dispozitivul ADF prin care rezolutia primita a fisierelor se ridica la 300dpi pentru color si moncrom. Altfel, plasand documentul direct pe suprafata scannerului aveti o rezolutie de 600dpi pentru color si 1200dpi pentru monocrom. Viteza de scanare este de 15 pagini pe minut si alimentarea prin ADF poate fi facuta pentru maxim 35 de coli.

Cu aceste informatii in mod cert situatia lucrarilor finalizate in birou se va schimba in bine, iar primul catus oferit de HP acopera lucrul pentru circa 1600 de pagin, iar unitatea de imagine pentru circa 23000 de pagini. Cand acestea se vor fi epuizat, accesati variantele de cartus cu toner LaserJet HP 30A Negru CF230A – 1600 pagini, sau varianta dubla, cartus cu toner LaserJet original HP 30X Negru CF230X – 3500 pagini, dar si unitatea de imagine de tip LaserJet original HP 32A CF232A – 23000 pagini.

Indentificarea solutiilor economice pentru consumabile nu poate ingnora nici posibilitatea utilizarii unui cartus compatibil HP Jet Pro M227sdn ce este pus in vanzare de Refill Market din sos. Pantelimon 291, Bucuresti. Acest produs este verificat de catre tehnicienii nostri chiar pe acest model de multifunctional pentru a ne asigura ca nivelul de calitate ce-l veti primi este perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.