Cartus compatibil HP CE285A HP P1102

De fiecare data utilizarea unei imprimante sau a unui multifunctional HP, cel putin pe functiile de printare sau copiere de documente este o adevarata placere pentru ca nivelul calitatii este atat de evident incat cu greu ati putea accepta oricare alta varianta de produs, fie ea si mai ieftina.

Din aceste motive utilizatorii aparaturii HP din aceasta gama pretind ca aceasta calitate sa se mentina timp indelungat, iar producatorul a inteles si aloca de fiecare data cele mai bune resurse hardware si software cu care aceste imprimante si multifunctionale sunt oferite spre folosire in medii rezidentiale sau chiar comerciale.

Daca sunteti in posesia unui astfel de produs HP pentru prima data trebuie sa stiti de la bun inceput ca doar primele cateva sute de pagini vor fi acoperite cu cantitatea de toner aflat in cartusul starter pe care il primiti odata cu produsul. Timpul in care acest toner se va epuiza este variabil si in mod clar se raporteaza la umplerea paginii cu informatie printabila, dar si la numarul de printari si copieri pe care le realizati zilnic.

Din acest motiv este util sa fiti prevazatori si sa aveti intotdeauna in rezerva un cartus compatibil HP CE285A pentru a nu ramane la propriu in pana de toner. Aceasta solutie de continuare in cele mai bune conditii de calitate in privinta printarii si copierii este adoptata de majoritatea utilizatorilor deoarece este verificata si a fost declarata compatibila in totalitate cu acest model de produs HP.

Este totusi important ca achizitionarea sa fie facuta dintr-un centrul specializat in comercializarea de produse compatibile de tipul cartuselor cu toner sau cerneala. La Refill Market in Bucuresti, sos. Pantelimon 291, acest conditii sunt cert indeplinite si echipa profesionista va sfatuieste oricand ii veti cere in privinta celui mai bun produs pe care il puteti cumpara online sau direct din magazin.

Inainte de a plasa o comanda, sau de a merge direct la magazin, pentru eficientizare si siguranta cumparatorilor, verificati daca imprimanta sau multifunctionalul utilizat se regaseste in urmatoarea lista cu echipamente HP care folosesc acest tip de cartus compatibil: HP LaserJet Pro M1132, HP LaserJet Pro M1132MFP, HP LaserJet Pro M1212nf, HP LaserJet Pro M1217nfw MFP, HP LaserJet Pro P1100, HP LaserJet Pro P1102, HP LaserJet Pro P1102w, HP LaserJet Pro P1104, HP LaserJet Pro P1104w.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.