Cartus compatibil fax laser Samsung SF-760P

Profitati de excelentele facilitati pe care le are incluse acest fax laser Samsung SF-760P si aduceti mai multa productivitate in propriul birou. Este un produs dedicat utilizarii in scopuri comerciale, prin urmare toate cele patru functii pe care le include sunt adaptate pentru viteza de lucru si calitate a imprimarilor, copierilor, scanarilor sau transmisiilor de fax relizate pentru documentele necesare.

Samsung SF-760P se bazeaza inainte de orice de suportul oferit de hardware-ul inclus. Vorbim despre un procesor care pulseaza cu 433 MHz si de memoria RAM de 64 MB. Ambele sunt disponibile in orice moment imediat dupa conectarea dispozitivului la retea si printr-o legatura de tip USB 2.0 de mare viteza la sistemul de calcul.

Timpul scurs de la pornire si pana la prima pagina gata este de doar 8,5 secunde, lucru care indica ca oricat v-ati grabi nu aveti de asteptat prea mult. Dupa acest moment viteza de imprimare sau copiere este de 20 de pagini in fiecare minut de functionare. Scanarea lucreaza la 4 pagini pe minut pentru documente monocrom sau 1 pagina pe minut pentru cele color.

Este important de stiut ca nivelul calitatii pentru toate functiile este remarcabil. Daca pentru trimiterea de fax aveti la dispozitie o viteza de circa 33,6 kbps, pentru imprimare calitatea va fi de 1200dpi in modul optimizat. Copierea se realizeaza la un indice de rezolutie de 600x600dpi, iar scanarea indica o rezolutie de 300 dpi in modul optic.

Toate aceste caracteristici se transforma pe loc in beneficii pe termen lung pentru ca Samsung SF-760P este conceput sa functioneze pentru un volum lunar de prelucrare a documentelor, in toate functiile, de pana la 10000 de pagini.

Este de inteles ca alimentarea cu consumabile este importanta in privinta calitatii acestora. Verificati de fiecare data ca hartia pe care o plasati in tava de intrare sa aiba caracteristici specifice ale greutatii cuprinse intre 60 si 163 g/m2. In privinta tonerului aveti la indemana un prim cartus standard oferit de producator. Acest cartus este de tip Samsung MLT-D101S si poate fi folosit pentru lucrari de circa 1500 de pagini.

Avand in vedere rata ridicata de utilizare lunara pe care acest Samsung SF-760P o are, puteti avea in vedere completarea resursei de consumabil toner cu un cartus compatibil fax laser Samsung SF-760P.

Acest produs este disponibil pentru comanda online, sau direct de cumparat in magazinul Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291 si este anterior testat pe echipamente compatibile in cadrul centrului de reincarcari cartuse si consumabile imprimante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.