Cartus compatibil fax laser Canon L170

Sofisticat si totodata usor de utilizat, capabil sa realizeze transmisii de mare viteza, instruit sa memoreze un numar impresionant de adrese de destinatie, usor de programat si accesat gratie tastelor deja pregatite sa stie unde doriti sa transmiteti paginile prin fax.

Asa am caracterizat acest fax laser Canon L170 care exceleaza prin alura sa, fara insa a ocupa prea mult loc pe masa de lucru din birou. Este un produs dedicat celor care utilizeaza in mod special functia de fax, insa la fel de simplu in veti putea utiliza pentru a printa sau copia documente.

Cele 30 de taste functionale sunt pregatite sa transmita paginile dorite prin fax la o sigura atingere atat tip cat sistumul ADF este alimentat cu documente ce sunt de transmis.

Canon L170 este dotat cu un sistem performant de tip ADF care simplifica esential munca in birou. Incarcarea tavii ADF cu pana la 30 de pagini va lasa timp suplimentar pentru oricare alta activitate in birou.

Tava sa de stocare a hartiei utilizata pentru printare sau copiere are o capacitate de 150 de coli, iar nivelul de greutate al hartiei trebuie sa fie incadrat intre limitele de 60 si 120 g/m2. In tava de iesire dupa prelucrarea documentelor este loc pentru 100 de coli.

Conectarea se face simplu prin cablul USB 2.0, iar producatorul arata ca un ciclu lunar de 8000 de pagini trecute prin aparat este de dorit sa nu fie depasit. Cu o memorie RAM de 64 MB, Canon L170 trimite prin fax pana la 18 pagini pe minut si este la fel de rapid si cand lucreaza ca si copiator sau printer avand o viteza de pana la 12 pagini pe minut.

La prima ora de functionare a zilei de lucru sunt necesare circa 18 secunde pentru incalzire, insa mai apoi pentru printare, spre exemplu, ii trebuiesc mai putin de 12 secunde pentru a lasa in tava de iesire pagina imprimata sau copiata.

In functie de nivelul de activitate zilnica momentul la care va fi necesara inlocuirea cartusului va fi mai lung sau mai scurt. Acest aparat functioneaza cu un catus de tip Canon CRG-728 pentru 2100 de pagini care vor trece prin prelucrare sa, fiind modeul de cartus standard pe care il puteti utiliza ulterior.

In schimb daca doriti sa limitati costurile pastrand insa nealterate beneficiile legate de calitatea imprimarilor realizate cu acest Canon L170, puteti opta si pentru un cartus compatibil Canon L170. Produsul este oricand disponibil in centrul specializat pentru reincarcari cartuse si produse dedicate pentru aparatura de birou, Refill Market.

In magazinul nostru situat in sos. Pantelimon 291, Bucuresti, puteti intreba direct un consilier de vanzari despre variantele de cartuse ce sunt disponibile pentru Canon L170.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.