Cartus compatibil Canon MF3010

Adaugati un plus de sustenabilitate in lucrarile de birou pe care le aveti de indeplinit cu ajutorul acestui multifunctional laser monocrom CANON MF3010 care se va integra si intelege perfect cu orice calculator sau laptop. Daca va puneti problema spatiului pentru instalare aflati ca este un produs compact pentru ca a fost proiectat de Canon tocmai pentru acest tip de situatie si include functiile de baza de care veti avea nevoie oricand – imprimare, copiere si scanare.

Dupa conectare la sursa de tensiune si la dispozitivul de calcul prin intermediul unui cablu USB2.0, multifunctionalul este deja pregatit ca in cel mult 7,8 secunde sa va furnizeze prima pagina imprimata. Pentru un document cu multe pagini veti observa ca viteza de lucru este ridicata, aparatul livrand pana la 18 pagini pe minut. In privinta calitatii imprimarii aveti la indemana un maxim de 1200x600dpi, ceea ce inseamna o claritate foarte buna.

Copierea documentelor se poate face in multipli de maxim 9 exemplare la o rezolutie de 600x600dpi si in plus puteti activa functia de scalare care reduce sau mareste imaginile de pe coala sursa in gama de 50 pana la 200%. Si aici viteza de lucru atinge 18 pagini pe minut, ceea ce inseamna ca veti termina copierea unor lucrari mari intr-un timp rezonabil.

La scanare CANON MF3010 distribuie fisiere cu o rezolutie de 600x600dpi daca a fost selectat modul optic, dar aveti posibilitatea de a avansa rapid spre 9600x9600dpi cand actionati varianta de scanare optimizata.

Prin alaturare aceste trei functii produc un avantaj consistent pentru eficienta lucrarilor cu documente intr-un birou si atat timp cat nu veti depasi volumul recomandat de Canon de 8000 de pagini procesate lunar, aparatul va functiona ireprosabil. La terminarea tonerului din cartusul initial care v-a asigurat un volum in jurul cifrei de 700 de pagini, aveti o continuare foarte buna cu ajutorul unui cartus Canon CRG-725 care asigura un ecart de circa 1600 de coli.

Pentru a nu intampina riscul ramanerii fara consumabile de tip toner puneti deoparte un cartus compatibil CANON MF3010, Canon CRG-725 pe care il gasiti in mod regulat la Refill Market in Bucuresti, Sos. Pantelimon 291, produs agrementat si verificat de echipa noastra chiar pe acest model de multi multifunctional CANON MF3010.01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.