Cartus compatibil Canon MF247DW

Cand aveti nevoie de un multifunctional usor de conectat si utilizat in propria retea locala, acest multifunctional laser monocrom Canon MF247DW este tot ceea ce va puteti dori. Conectarea este diponibila si prin WiFi, precum si prin cablu USB 2.0. Adaptat special pentru a fi plasat in spatii nu tocmai generoase, unde fiecare loc este pretios pentru a fi folosit in scop rezidential sau comercial, Canon MF247DW isi va gasi perfect utilizarea pe termen lung.

La indemana in orice moment vor fi imprimarea, copierea, scanarea sau trimiterea prin fax a documentelor, toate functiile fiind extrem de rapide. Consumul de toner este decent, iar posibilitatile de achizitionare de cartuse compatibile sau reincarcari sunt usor de primit.

Viteza de imprimare si copiere atinge in mod curent 27 de pagini pe minut, iar incarcarea unui fisier consistent este sustinuta de memoria RAM de 512MB. Alimentarea cu hartie se realizeaza prin intermediul tavii de intrare care primeste pana la 250 de coli, sau prin intermendiul tavii ADF in care puteti plasa pentru copiere, scanare sau trimitere de fax pana la 35 de coli.

Calitatea la imprimare sau copiere este cert vizibila pentru ca rezolutia implicita este de 600x600dpi, iar la scanare aceasta atinge aceeasi valoare sau in modul optimizat 9600x9600dpi.

Se pot realiza pana la 999 de copii si la nevoie se poate prelucra imaginea de copiat prin folosirea procesarii prin scalare intre 25 si 400%. Scanarea se poate realiza direct spre e-mail sau spre PC, iar documentele trimise prin fax pleaca cu o viteza de 33,6kb/s. Momoria fax-ului atinge 256 de pagini, iar la receptionarea de fax se poate opta pentru imprimarea fata-verso.

Toate aceste facilitati de lucru cu Canon MF247DW se pot seta si urmari usor prin intermediul unui display LCD monocrom cu 6 linii de afisare. Este recomandat ca utilizarea lunara sa se realizeze in marja de 500 pana la 2500 de copii pe luna, un ciclu complet pentru unitatea de imagine fiind de maxim 15000 de pagini pe luna.

Primele cateva sute de pagini copiate sau imprimate sunt sustinute de un cartus de tip CRG737, pe care ulterior il puteti achizitiona complet incarcat pentru inca 2400 de pagini.

Pentru evitarea sincopelor in activitatea pe care o desfasurati este foarte convenabil sa aveti in rezerva un cartus compatibil Canon MF247DW, disponibil online pe Refill-Market.ro sau direct de la magazinul Refill Market din Sos. Pantelimon 291 – Bucuresti, magazin care ofera produse consumabile de cea mai buna calitate si realizeaza servicii de reincarcari cartuse profesionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.