Cartus compatibil Canon MF232w

Crearea conditiilor de lucru eficiente si sustinute pe termen lung prin costuri rezonabile si cu beneficii maxime de calitate se poate realiza odata cu punerea in functiune a unui multifunctional laser monocrom Canon MF232w.

Este vorba despre un produs recomandat de toti utilizatorii Canon pentru simplul fapt ca dimensiunile compacte, alaturate calitatii procesarilor prin imprimare, copiere sau scanare de documente, se ridica la un nivel foarte bun. Canon MF232w este extrem de usor de folosit si intretinut atat timp cat va fi utilizat conform cu specificatiile Canon. Aici ne referim la respectarea volumului lunar de imprimare sau copiere care este recomandat sa fie intre 500 si 2000 de pagini, fara a fi depasit un ciclu lunar maxim de 15000 de pagini pe luna.

In aceste conditii Canon MF232w va imprima si copia documente la aceeasi calitate si cu o viteza de 23 de pagini pe minut, totul la o rezolutie de maxim 600x600dpi. Pentru ambele functii se poate solicita imprimarea imbunatatita pana la 1200x1200dpi, inca trebuie sa tineti cont ca nivelul consumului de toner va creste.

In plus la copiere beneficiati de scalarea unei parti din documentul de copiat intr-o rata cuprinsa intre 25 si 400%, iar numarul de copii disponibile de solicitat la o singura procesare este de 999. La scanare aveti posibilitatea de a directiona fisierele rezultate direct catre cloud sau in calculator, iar rezulutia primita va fi de 600x600dpi in mod optic cu imbunatatire pana la 9600x9600dpi.

Cel mai apreciat avantaj oferit de Canon MF232w este folosirea sa de la distanta, fara cabluri, prin Wi-Fi 802.11b/g/n Wireless Direct Connection, care ofera mai multa accesibilitate si optiuni de lucru confortabile.

Pentru inceput producatorul ofera un cartus starter cu toner care asigura imprimarea sau copierea a pana la 900 de pagini, iar ulterior sa puteti folosi un catus compatibil Canon CRG737.

Pentru a achizitiona acest produs, puteti comanda online, sau ridica direct de la sediul Refill Market din Bucuresti, Sos. Pantelimon 291, acest cartus compatibil Canon MF232w. Este un produs perfect compatibil pe care tehnicienii de la Refill Market l-au testat pe acest model de Canon MF232W cu rezultate de calitate foarte bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.