Cartus compatibil Canon LBP7018C

Posibilitatile actuale in privinta obtinerii de pagini imprimate color va sunt usor accesibile atat timp cat veti avea la indemana o imprimanta laser color Canon LBP7018C care se remarca cu usurinta prin usurinta folosirii gratie dimensiunilor sale reduse. Este remarcabil ca producatoul Canon a reusit sa ofere utilizatorilor interesati de gestionarea precisa a spatiului de pe birou o imprimanta discreta, dar in acelasi timp performanta si economica.

Canon LBP7018C ofera dimensiunea clasica a printarii in format A4, fiind capabila sa furnizeze un volum de 16 pagini pe minut pentru imprimari alb negru sau 4 pagini pe minut in cazul celor color. Aveti la indemana, in functie de necesitati, setari pentru rezolutie care sunt cuprinse intre 600x600dpi si pana la 2400×600 dpi prin activarea rafinarii automate a imaginii printabile.

In privinta capacitatii de memorie Canon LBP7018C este dotata cu 16 MB RAM care va permit incarcare lejera a documentelor. Tava multifunctionala poate adaposti pana la 150 de coli pregatite pentru printare, iar tava de iesire are o capacitate de maxim 50 de coli.

Conectarea la sistemul de calcul se realizeaza prin cablu USB 2.0 Hi-Speed, iar din acest moment si pana la prima pagina color imprimata vor trece circa 24,7 secunde, iar pentru o pagina monocrom aveti de asteptat circa 13,6 secunde. Canon indica utilizarea de hartie de calitate ce trebuie sa indeplineasca un minim de 60 g/m², insa puteti utiliza hartie de 163 g/m², iar pentru hartie cretata valoarea indicata este de 220 g/m².

La punerea in functiune Canon LBP7018C este dotata cu un cartus de toner tip starter care acopera imprimarea a circa 550 de pagini alb-negru, sau a circa 500 de pagini color. Cu siguranta ca aceste valori variaza in functie de gradul de acoperire al paginilor si mixul dintre monocrom si color, insa ulterior sunt disponibile consumabile dedicate de tip: Canon CRG-729BK, Canon CRG-729C, Canon CRG-729M, Canon CRG-729Y.

O varianta sigura si in special deosebit de economica este cumpararea unui cartus compatibil Canon LBP7018C pe care expertii de la Refill Market il recomanda pentru compatibilitate totala si calitatea consumabilului inclus. Puteti comanda produsele direct online pe site-ul Refill Market sau direct direct din magazinul nostru situat din Sos. Pantelimon 291, Bucuresti, Sector 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.