Cartus compatibil Canon LBP251dw

Orice solutie pentru cresterea confortului in legatura cu imprimarea de documente trebuie sa intruneasca acele beneficii pe care le urmaresti in principal. Daca esti interesat de un produs care sa nu ocupe mult loc pe birou, sa aiba o viteza foarte buna de imprimare cand ai de printat documente ample, sa fie economic si usor de reincarcat cartusele sau utilizat cu cartuse compatibile si sa aiba posibilitati multiple de conectare la PC sau dispozitive mobile, atunci priveste spre aceasta imprimanta laser monocrom Canon LBP251dw.

Canon este renumit pentru dotarile hardware cu care echipeaza imprimantele pe care le produce si in acelasi timp este apreciat pentru finetea si acuratetea detaliilor care compun dispozitivul in sine. Vei fi incantat sa observi ecranul LCD cu 5 linii de afisare care este special pozitionat intr-un unghi de 45 de grade pe platforma imprimantei incat sa fie usor de vizualizat.

Pentru viteza Canon LBP251dw foloseste un procesor de 525 MHz, iar pentru memorarea documentelor de dimensiune mare este dotata cu 512 MB RAM. Cu aceasta recuzita viteza de lucru este de 30 de pagini pe minut atunci cand printezi pe o singura fata, sau 17 pagini pe minut atunci cand apelezi la functia duplex.

De la atat de cunoscutul cablu USB 2.0 de mare viteza, la posibilitatea de conectare in retea prin protocol tip 10BASE-T/100 BASE-TX/1000BASE-T, ai oricand la indemana conectarea Wireless tip 802.11b/g/n, sau  Wireless Direct Connection ce iti lasa atat de mult optiuni de a amplasa imprimanta oriunde in camera, sau chiar in apartament.

Odata incarcata tava de intrare cu maximul de 250 de coli, paginile pe care le vei primi vor avea o rezolutie de 600x600dpi, sau cand este foarte important poti creste rezolutia pana la 1200x1200dpi. Este de dorit sa urmaresti tava de iesire care este proiectata sa mentina in buna stare pana la 150 de coli printate ce vor fi lasate de imprimanta cu fata in jos.

De la pornirea lui Canon LBP251dw vor dura circa 16 secunde necesare pentru incalzirea sa, iar mai apoi 6 secunde pana cand prima pagina va fi gata imprimata. De aici iniante ai tot ce iti trebuie sa lucrezi, iar pentru un volum de 750 pana la 2500 de pagini pe luna producatorul garanteaza cea mai buna calitate atat timp cat vei folosi hartie din gama de greutate cuprinsa intre 60 si 120 g/m², dar si tonerul initial pentru circa 2000 de pagini.

Cand acest prin cartus se va termina ai de ales intre unul Canon CRG-719 pentru printarea a circa 2100 de pagini, unul cu randament mai mare Canon CRG-719H pentru circa 6400 de pagini, ambele variante sunt disponibile pe stoc la Refill Market din sos. Pantelimon 291, Bucuresti.

Acest tip de cartus compatibil Canon LBP251dw este recomandat de tehnicienii Refill Market pentru calitatea cu care este produs, pentru compatibiltiatea tonerului cu care este incarcat, aspecte care au fost deja verificate pentru acest tip de imprimanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.