Cartus compatibil Canon iP7250

Daca sunteti interesat de performanta in imprimarea de documente, CD-uri, DVD-uri sau discuri Blu-Ray imprimabile, totul cu costuri rezonabile si la un nivel de calitate foarte bun, atunci examinati performantele cu care este inzestrata o imprimanta cu jet color Canon iP7250.

Inainte de orice imprimanta trebuie privita ca pe un mic centru de imprimare alb-negru si color care poate functiona atat conectata direct la laptop sau desktop, ori prin intermediul conexiunii Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n ce permite conectarea la o retea locala. Din start versatilitatea devine superioara si nu sunteti constransi sa o pozitionati neaparat pe birou.

Pentru printare alb-negru veti primi un maxim de 15 coli pe minut si in acelasi interval de timp sunt depuse in tava 10 pagini color. In ambele situatii puteti selecta o rezoltie de cel mult 9600 x 2400 dpi si pentru economie de hartie aveti la indemana modul duplex.

Canon iP7250 dispune de doua tavi pentru incarcare hartiei si o tava speciala pentru imprimare directa pe CD. Tava superioara primeste 150 de file hartie simpla, iar cea inferioara accepta 20 de coli hartie fotografica. Cu aceasta incarcare aveti la dispozitie o multitidine de optiuni pentru printare, inclusiv pentru imprimarea fetelor de cd-uri pentru colectia personala de documente sau fotografii.

Este de retinut ca acest Canon iP7250 poate sa imprime fara a lasa margini albe pe coala de hartie, lucru apreciat atunci cand sunt de printat imagini care se doresc a fi primite full pe hartie. Imprimanta lucreaza cu 5 cartuse de cerneala separate, iar acest lucru indica ca producatorul a investit in ridicarea calitatii rezultatelor obtinute la printare.

In functie de cantitatea solicitata pentru imprimari alb-negru sau color, va aparea un moment cand este necesar sa cumparati un cartus compatibil Canon iP7250. Profitati de oferta de produse pe care Refill Market le-a testat pentru compatibilitate totala cu aceasta imprimanta si reduceti astfel costurile de imprimare fara a face rabat la performatele acestui printer.

Oferta completa de consumabile imprimanta Canon iP7250.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.