Cartus compatibil Canon i-SENSYS LBP6030B

Include tehnologia Quick First-Print dezvoltata de Canon si este atat de rapida incat nu te astepti sa gasesti in tava colile imprimate ale unui documente abia trimis, asa se prezinta aceasta imprimanta laser monocrom Canon i-SENSYS LBP6030B care adaposteste in carcasa inca multe alte beneficii.

Fiind vorba despre o imprimanta monocrom care detine doar functia de imprimare, a fost special proiectata pentru calitatea imprimarilor, viteza cu care le produce, dar si dimensiuni compacte pentru a se adapta spatiilor restranse.

Despre Quick First-Print aflati ca este modul in care imprimanta revine instantaneu (maxim 1 secunda) din modul de asteptare. Doar la prima pornire din zi aveti de asteptat 7,8 secunde pana cand prima pagina este gata printata, iar in rest viteza sa de imprimare ajunge la 18 pagini pe minut. Puteti incarca documente mari pentru ca 32MB de RAM sunt pregatiti sa preia si sa stocheze tot documentul. Calitatea imprimarii este cel putin impresionanta deoarece Canon i-SENSYS LBP6030B este proiectata sa printeze la o rezolutie maxima de 2400x2400dpi atunci cand este necesar.

In tava de stocare a hartiei se pot aseza pana la 150 de coli, iar volumul recomandat de Canon este ce cel mult 5000 de pagini lunar incat imprimanta sa fie perfect functionala ani la rand. Tipul de hartie recomandat este din gama 60 – 163g/m2, iar cele mai comune formate posibil de incarcat in tava sunt: A4, B5, A5, LGL, LTR, EXE sau plic C5.

Dupa conectarea la portul USB2.0 aveti deja pregatit in cartusul initial al imprimantei toner pentru aproximativ 700 de pagini, in conditiile in care le veti imprima pe toate la nivelul de 600×600 dpi. Ulterior, pentru continuarea cu aceeasi calitate a imprimarilor folositi un cartus compatibil Canon CRG-725 dedicat pentru 1600 de pagini imprimate.

Daca lucrarile zilnice sunt multiple este convenabil sa detineti si un cartus compatibil Canon i-SENSYS LBP6030B pe care il gasiti de fiecare data la Refill Market in Bucuresti, Sos. Pantelimon 291. Este vorba despre un produs ce intra in gama celor 100% compatibile din punct de vedere al calitatii tonerului cu care este incarcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.