Cartus compatibil Brother MFC-B7715DW

Gata de utilizare in doar cateva clipe, usor de asezat in aproape oricare loc al casei sau in incinta unui birou privat, compacta si extrem de silentioasa cand lucreaza si peste toate acestea cu o productivitate foarte buna in unitatea de timp, asa se remarca aceasta multifunctionala laser monocrom Brother MFC-B7715DW.

Este in mod evident dedicata timpurilor pe care le traversam pentru ca nivelul calitatii imprimarii, copierii, scanarii si faxarii de documente este foarte ridicat si se muleaza perfect cu noile cerinte tehnologice in privinta transmiterii usoare a cerintelor dinspre calculator sau dispozitive mobile.

Prima intalnire o veti avea cu ecranul LCD dotat cu doua linii de afisaj care vor prezenta in orice moment statusul in care se afla acest Brother MFC-B7715DW. In spatele carcasei atent lucrate se afla un procesor de 600 MHz si o memorie de 128 MB RAM ce vor fi suficiente pentru a nu astepta prea mult finalizarea unei comenzi.

Conectivitatea este multipla si se remarca in primul rand prin accesul rapid la facilitatea Wireless de tip Wireless IEEE 802.11b/g/n sau prin cablu tip Hi-Speed USB 2.0. Trebuie tinut cont ca exista si posibilitatea de a imprima prin Wireless fără a fi nevoie de un punct de acces Wireless.

Pentru imprimare primiti implicit o rezolutie de 600x600dpi, insa oricand se poate urca spre modul optimizat HQ1200, adica 2400x600dpi. Viteza fata-verso atinge 16 pagini pe minut si atunci cand se listeaza A4 standard pana la 34 pagini pe minut. Imediat dupa pornirea lui Brother MFC-B7715DW prima pagina imprimata ori copiata va fi depusa in tava de iesire, cu capacitatea de 120 de coli plasate cu fata in jos, in mai putin de 8,5 secunde. Exista o indicatie a producatorului ca volumul lunar recomandat este de 2000 de pagini pentru a mentine calitatea pe termen lung.

La copierea de documente rezolutia este setata ca implicita la 600x600dpi si se pot primi pana la 34 copii pe minut. Dispune de un raport electronic de marire sau reducere intre de 25% si 400% cu incrementare 1%.

Scanarea de documente se face cu un dispozitiv tip CIS ce aloca o rezolutie a fisierelor rezultate de pana la 600x2400dpi cand scanarea se face direct pe sticla dispozitivului. Altfel, rezolutia este de pana la 600x600dpi, sau in modul interpolat pana la 19200x19200dpi, cand scanarea se face prin sistmeul ADF, totul la o viteza de 23,6 sau 7,5 imagini rezultate dupa scanare pe minut pentru monocrom sau color. Faxul lucreaza rapid la o viteza de trimitere-primire de 33.6 kbps si merita sa folositi sistemul ADF pentru incarcarea rapida a colilor.

Pregatind tava de intrare cu o capacitate de 250 coli aveti la dispozitie tonerul standard livrat impreuna cu acest Brother MFC-B7715DW pentru a prelucra primele 2000 de pagini. Tonerul ulterior poate fi din gama standard Brother TN-B023 pentru 2000 de pagini, fiind nevoie si de un cilindru Brother DR-B023 pentru urmatoarele 12000 de pagini.

Pentru reducerea semnificativa a costurilor de imprimare si copiere contati fara nicio retinere si pe un cartus compatibil multifunctionala laser monocrom Brother MFC-B7715DW ce va este livrat rapid la o comanda online de Refill Market din sos. Pantelimon 291, Bucuresti. Aceasta gama de produse este verificata in mod aparte de catre tehnicienii magazinului pentru a va asigura ca primiti exact calitatea cu care ati lucrat pana la epuizarea cartusului initial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.