Cartus compatibil Brother HL3140CW

Sa profiti de noile inzestrari cu tehnologie pe care Brother a inclus-o in cea mai mica imprimanta color este cel mai bun lucru pe care il puteti face atunci cand ai nevoie de imprimari de calitate la costuri foarte bune. Aceasta imprimanta laser color Brother HL3140CW este conceputa cu functii dedicate celor care doresc sa combine lucrul intr-o afacere cu necesitatile specifice pentru biroul personal de acasa. Accesibilitatea lui Brother HL3140CW este cu totul speciala pentru ca vei putea imprima direct de pe un dispozitiv mobil fara sa conectezi un calculator, dar si prin sistemul Wireless care ofera o conexiune rapida si stabila in format 802.11b/g/n. Oricand poti sa faci conexiunea si prin cablu de tip Hi-Speed USB 2.0.

Activitatea se bazeaza pe un spatiu de memorie RAM de 32MB si pe viteza de 333MHz a procesorului care gestioneaza fiecare comanda ce va fi afisata pe ecranul LCD cu o linie. Tava de intrare este pregatita sa preia 250 de coli, insa poti sa folosesti si fanta de alimentare manuala pentru o coala. In tava de iesire exista spatiu pentru 100 de coli care vor fi lasate dupa imprimare cu fata in jos.

Calitatea imprimarilor cu Brother HL3140CW este stabilita implicit la o rezolutie de 600x600dpi, insa oricand poti sa o schimbi in 600×2400 dpi, viteza de imprimare ramanand aceeasi la 18 pagini pe minut. De la pornire si pana la aparitia primei pagini printate in tava de iesire vor trece doar 16 secunde, lucru important atunci cand ai de imprimat rapid documente importante.

Diversitatea tipurilor de hartie pe care o poti utiliza indica inca un beneficiu in confortul utilizarii lui Brother HL3140CW. De la clasicul A4 si pana la formatele Letter, B5 (JIS), A5, A5 (Long Edge), A6, Executive, Legal sau Folio, toate sunt acceptate de imprimanta. In schimb este util sa folosesti calitatea de hartie indicata de producator pentru a fi sigur ca imprimanta va lucra perfect. Astfel in tava standard poti incarca hartie simpla ori reciclata cu greutatea cuprinsa intre 60 si 105g/m2. Prin fanta de alimantare manuala poti incarca hartie simpla, reciclata, lucioasa sau pentru corespondenta cu greutate cuprinsa intre 60 si 163g/m2.

Pentru inceputul lucrului Brother HL3140CW este dotata cu toner care va acoperi circa 1000 de pagini imprimate, insa ulterior vei utiliza toner standard tip TN-241BK pentru 2500 pagini si tip TN-241C/M/Y pentru 1400 pagini, sau cand activitatea este consistenta un toner de capacitate mare tip TN-245C/M/Y pentru 2200 pagini.

Pentru obtinerea unui cost foarte mic, pe termen lung, poti oricand sa te bazezi si pe varianta de cartus compatibil Brother HL3140CW pe care il gasesti online la Refill Market. Aceasta gama de produse este testata pe acest model de imprimanta si corespunde in totalitate cu exigentele de calitate Brother.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.