Cartus compatibil Brother HL-L8260CDW

O imprimanta conceputa special pentru a fi utilizata rapid, fara a fi nevoie de conectarea la un PC, fara intinderea unor cabluri si chiar prin WiFi direct de pe smartphine ori tableta, totul la o calitate exceptionala pentru imprimari color sau monocrome.

Aveti pentru inceput o scurta incursiune in randul beneficiilor pe care le veti primi dupa ce veti pune in functiune aceasta imprimanta laser color Brother HL-L8260CDW, care inca de la prima utilizare este pregatita sa va incante gratie vitezei de lucru si preciziei cu care face conversia fisierelor primite in pagini imprimate calitativ.

Toate se datoreaza in primul rand procesorului la 600 MHz si a memoriei RAM de 256 MB, care lucreaza in tandem pentru solutionarea intocmai a cerintelor pe care le puteti regasi si vizual pe ecranul LCD cu doua linii de afisare.

Este dotata cu trei variante de conectare, fiecare dintre ele avand avantajele si, desigur, dezavantajele, lor. In primul rand este vorba despre mult apreciata conexiune de tip Wireless tip 802.11b/g/n, insa puteti realiza si o retea cablata de tip 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T. In caz ca nu sunteti deranjat de un cablul suplimentar puteti folosi acest Brother HL-L8260CDW si prin prin Hi-Speed USB 2.0, dar si prin intermediul unui USB Host pentru cititor extern de carduri.

Daca pana acum toate aspectele sunt clare, nu va ramane decat sa folositi hartie de calitate si la dimensiuni pe care producatorul le recomanda. Astfel pentru tava standard ce poate primi pana la 250 de coli alegeti hartie simpla ori reciclata, poate fi colorata sau cu antet si greutate cuprinsa intre 60 si 105g/m2 . Umpleti tava multifunctionala ADF cu 50 de coli din hartie simpla sau reciclata, pentru corespondenta sau colorata, cu antet sau lucioasa, cu greutate cuprinsa intre 60 si 163g/m2. Daca folositi imprimarea duplex alegeti hartie simpla, reciclata sau colorata, cu antet ori lucioasa cu caracterisitici de greutate cuprinse intre 60 si 105g/m2. In timpul utilizarii tineti cont ca tava de iesire poate stoca doar 150 de coli gata printate.

Veti primi in acest conditii o rezolutie de 2400x600dpi in modul imbunatatit, iar in mod curent o calitate de 600x600dpi, totul la o viteza de 31 de pagini pe minut. Pentru un volum recomandat de producator de 3000 de pagini pe luna aveti deja incluse cartusele necesare. Ca atare veti printa cu tonerul initial pana la 3000 de pagini negru si 1800 de pagini cyan, magenta si yellow.

Dupa terminarea primul set de tonere aveti varianta de a folosi un toner standard pentru 3000 de pagini negru Brother TN421BK si setul de trei tonere pentru 1800 de pagini Brother TN421C/M/Y. Exista insa si varianta de tonere de capacitate mare de pana la 6500 de pagini pentru monocrom Brother TN423BK si 4000 de pagini cyan Brother TN423C, magenta Brother TN423M si yellow Brother TN423Y. Este necesar in timp si un cilindru pentru circa 30000 pagini sau circa 50000 pagini, dar si o cutie pentru tonerul rezidual Brother WT-320CL, pentru circa 50000 pagini.

In contextul unei utilizari continue in care consumul de toner are o cota importanta in economia lucrarilor pe care le faceti aveti la indemana si optiunea de utilizarea a unui cartus compatibil Brother HL-L8260CDW, disponibil la Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, pentru care primiti garantia unui ciclu de utilizare si veti afla ca beneficiile folosirii acestui produs compatibil sunt indentice cu cele pe care le stiti dupa utilizarea tonerului initial cu care a venit aceasta imprimanta Brother HL-L8260CDW.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.