Cartus compatibil Brother HL-L5000D

Produceti documente printate foarte rapid si cu o calitate excelenta fara a fi nevoiti sa schimbati prea des tonerul in imprimanta. Beneficiati simultan de posibilitati de folosire a unor cartuse compatibile de mare capacitate si in plus realizati economie de hartie prin aplicarea modalitatii de imprimare in regin duplex.

Sunt beneficii pe care le veti regasi si, mai ales, folosi pe termen lung odata ce aceasta imprimanta laser monocrom Brother HL-L5000D va fi instalata pe masa de lucru din biroul comercial al firmei si, de ce nu, chiar acasa atunci cand membrii familiei lucreaza in mod frecvent cu documente ce trebuiesc imprimate rapid si eficient.

Acest Brother HL-L5000D stie sa gestioneze atat de bine toate sarcinile pe care le primeste datorita unui procesor de tip Cortex-A9 800MHz, dar si a memorie preinstalate RAM de 128 MB. In alte conditii nu ar fi posibila viteza de 40 de pagini pe minut si nici calitatea rezolutiei de 1200x1200dpi pe care o transfera atat de usor pe fiecare pagina printata.

Singurul lucru de care trebuie sa va ingrijiti este sa asigurati echipamentului seturi de hartie de calitate, iar acest lucru se poate identifica foarte simplu prin urmarirea indicatiilor cu privire la greutatea hartiei. Daca veti urmari cu atentie specificatiile lui Brother HL-L5000D veti afla ca fiecare posibilitate de incarcare cu hartie detine caracteristici diferite, insa per total acestea trebuie sa se incadreze intre 60 si 200gm2.

Zi dupa zi lucrand cu aceasta imprimanta in mod inevitabil nivelul de incarcare al cartusului cu toner se va diminua, acesta fiind initial unul de tip starter care ofera imprimarea a circa 2000 de pagini. Un cartus standard Brother TN-3430 are in sarcina printarea a circa 3000 de pagini, iar unul de capacitate mare Brother TN-3480 impinge autonomia pana spre 8000 de pagini.

Cum nu este deloc placut sa ramaneti fara toner in cartus tineti la indemana fara riscul de a se degrada un cartus compatibil Brother HL-L5000D. Acest model de cartus este verificat si testat chiar de catre centrul de consumabile si reincarcari cartuse Refill Market. Fiind vorba despre un centru profesional veti gasi intotdeauna in sos. Pantelimon 291 din Bucuresti cele mai noi si convenabile financiar solutii pentru consumabilele de care aveti nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.