Cartus compatibil Brother HL-L2372DN

Un echipament pentru biroul din casa si la fel de util pentru biroul de firma, aceasta imprimanta laser monocrom Brother HL-L2372DN este conceputa in mod special pentru spatii restranse in care asezarea aparaturii de lucru trebuie sa tina cont de acest aspect. Nimic din faptul ca este atat de mica nu se va rasfrange negativ in performantele sale care va ofera beneficii foarte bune.

Lucrul cu Brother HL-L2372DN este o placere pentru ca imprimanta va reactiona la doar 8.5 secunde de la pornirea sa si va lasa in tava de iesire cu o capacitate de 150 de coli, prima foaie imprimata.

Despre calitatea imprimarilor veti fi incantati pentru ca rezolutia este de 600x600dpi in varianta implicita, insa oricand puteti solicita dublu fata de atat actionand modul HQ1200 care aduce rezolutia la 2400x600dpi. Cele 16 pagini pe minut in varianta fata-verso imprimate sunt suficient pentru a nu pierde timp asteptand documentele de care aveti nevoie rapid. Altfel, pentru imprimari clasice A4 pe o singura fata, imprimanta lasa in tava nu mai putin de 34 de pagini pe minut. Imprimarea duplex este automatizata, prin urmare nu aveti decat sa solicitati lui Brother HL-L2372DN acest lucru si se va descurca singur.

Silentiozitatea este un alt punct pe care va puteti baza in special atunci cand lucrul in birou necesita concentrare. Imprimanta va lucra la doar 50 dB, iar acest aspect conteaza intr-adevar mai ales atunci cand volumul de imprimari este ridicat si constant pe o perioada mai mare de timp.

Cu o memorie de 64 MB RAM si procesorul care tine pasul la 600 MHz, nu va ramane decat sa respectati nivelul recomandat de lucru, indicat de producator, la 2000 de pagini pe luna, iar tava de intra cu capacitate de 250 de coli sa fie mereu plina cu unul dintre formatele de hartie acceptate – A4, Letter, A5, A5, A6 sau Executive. Conectarea se poate face prin cablu Hi-Speed USB 2.0 sau retea cablata de tip 10Base-T/100Base-TX, iar urmarirea activitatii este disponibila pe ecranul LCD cu o linie de afisaj.

Daca veti utiliza hartie de tip simpla sau reciclata in tava standard cu greutate intre 60 si 163 g/m2, sau prin fanta de alimentare manuala hartie simpla sau reciclata cu greutate intre 60 si 230g/m2 va puteti baza pe tonerul initial pentru a imprima pana la 700 de pagini.

Dupa terminarea acestuia aveti de ales intre toner standard model Brother TN-2411 pentru 1200 de pagini, toner de capacitate mare model Brother TN-2421 pentru 3000 de pagini. Este nevoie periodic si de un cilindru model DR-2401 pentru 12000 pagini clasice, A4.

O solutie extrem de convenabila financiar, dar si din punct de vedere al calitatii pe care o veti primi, este folosirea de cartus compatibil Brother HL-L2372DN ce este recomandat de Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291. Este vorba despre un produs care respecta toate cerintele de calitate ale producatorului lui Brother HL-L2372DN si pentru siguranta lotul este testat in prealabil de catre tehnicienii Refill Market pentru a fi siguri ca primiti maximul de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.