Cartus compatibil Brother HL-L2352DW

Folosita in principal pentru lucrari zilnice de imprimare in interiorul unui birou mic pentru servicii sau productie, insa la fel de utila si pentru o familie in care un elev sau student printeaza documentele necesare pentru cursuri, aceasta imprimanta laser monocrom Brother LaserJet HL-L2352DW este cel mai potrivit produs care se va adapta perfect fara sa deranjeze sau sa ocupe prea mult spatiu.

Ce este impresionant si va fi apreciat inca de la prima utilizare, este silentiozitatea cu care functioneaza. Daca nu sunteti atenti, s-ar putea crede ca este in standby, insa Brother HL-L2352DW lucreaza sarcina pe care a primit-o, la o presiune acustica de numai 50 dB si o face in mare viteza. Nu mai putin de 30 de pagini pe minut sunt depuse in tava de iesire cu o capacitate de 150 de coli, sau 15 pagini pe minut cand solicitati imprimarea automata duplex. Starea de lucru se poate vizualiza usor pe un ecran LCD cu o linie de afisare.

Este o valoare foarte buna pentru ca Brother a inclus in carcasa un procesor de 600 MHz si memorie RAM de 64 MB. Prin urmare este suficient sa fie alimentata tava de intrare cu capacitate de 250 de coli si sa va vedeti de lucru pana cand trimiteti comanda de imprimare.

Conectarea se face simplu si elimina cablurile pentru ca Brother HL-L2352DW stie sa lucreze in protocol Wireless tip IEEE 802.11b/g/n, dar cand este necesar si prin cablu de mare viteza USB 2.0. Mai mult, prin sistemul WiFi direct aveti acces sa imprimati dinspre orice dispozitiv mobil, fara ca laptopul sau desktopul sa fie puse in functiune.

Calitatea imprimarii o veti aprecia ca fiind foarte buna pentru ca rezolutia nativa este setata la valoarea de 600x600dpi, insa oricand doriti puteti accesa modul de inalta definitie HQ1200, obtinand 2400x600dpi. Prima pagina listata este gata in 8,5 secunde, iar maximul paginilor imprimate lunar este recomandat la un nivel de 2000 de coli.

Cum aminteam deja, tava standard de intrare primeste 250 de coli, insa puteti accesa si fanta de alimentare manuala unde veti aseza cate 1 coala pentru imprimare. Hartia de tip A4, Letter, A5, A5, A6 ori Executive, cu caracteristica30 de greutate de 60 – 163 g/m2 este potrivita pentru tava principala, insa pentru fanta de alimentare manuala greutatea hartiei poate ajunge la 230g/m2.

Fiind dotata cu un toner initial care acopera cel mult 700 de pagini, veti putea opta dupa epuizarea lui pentru un toner standard Brother TN-2411 pentru 1200 de pagini, sau un toner de capacitate mare Brother TN-2421 pentru 3000 de pagini, insa periodic va fi nevoie si o unitate de cilindru Brother DR-2401 care asigura printarea a inca 12000 de pagini format A4.

Accesarea unei solutii ce garanteaza mentinerea nealterata a calitatii imprimarii si functionarii acestei imprimate va este la indemana prin achizitionarea unui cartus compatibil Brother LaserJet HL-L2352DW. Este un produs comercializat si verificat in prealabil pentru compatibilitate perfecta cu Brother LaserJet HL-L2352DW de catre profesionistii de la Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.