Cartus compatibil Brother HL-B2080DW

Daca nu ai incercat pana in prezent cea mai economica imprimanta din categoria laser monocrom, este timpul sa te convingi ca nivelul foarte bun de calitate pe termen lung poate fi obtinut in paralel cu inregistrarea de costuri reduse in privinta consumabilelor si intretinerii in general a unei imprimate din aceasta categorie.

Vorbim despre o imprimanta laser monocrom Brother HL-B2080DW care se remarca inca de la asezarea sa pe masa de lucru, sau oriunde in camera desemnata pentru a fi folosita drept birou, prin volum fizic redus si conectivitate extrem de convenabila, in functie de preferinta.

Mai mult, datorita proiectarii care a stabilit includerea unui procesor de 600 MHz si a 64 MB RAM, este extrem de rapida, insa nu in deterimentul producerii de zgomot deranjat, silentiozitatea fiind un alt punct forte pentru Brother HL-B2080DW.

Pornind inspectarea resurselor pe care ni le propune producatorul aflam imediat ca aveam de ales intre a o conecta prin retea cablata tip 10Base-T/100Base-TX sau Wireless cu protocol 802.11b/g/n, care include posibilitatea de a imprima prin WiFi Direct dinspre orice dispozitiv mobil, fara a pune in functiune calculatorul si fara implicarea unui router wireless.

Ecarnul LCD cu o linie afiseaza suficient de clar pasii de lucru pe care imprimanta ii parcurge, astfel ca nu ne ramane decat sa asteptam cel mult 8,5 secunde pentru ca prima pagina imprimata sa fie gata. Este nevoie insa sa acordam putina atentie recomandarii producatorului care arata ca un volum de 2000 de pagini pe luna ar fi util sa nu fie depasit.

In privinta vitezei de imprimare aceasta ajunge la 34 de pagini pentru formatul clasic A4, sau la 16 pagini pe minut cand se doreste imprimarea fata-verso, totul la o rezolutie de 600x600dpi care este setata implicit. Se va putea insa trece oricand la varianta de rezolutie imbunatatita de 2400x600dpi HQ1200, insa cu mentiunea ca nivelul de toner va scadea mai rapid.

Tava de intrare este proiectata pentru a primi 250 de coli, iar prin fanta de alimentare manuala se poate intruduce cate o coala, pe rand, pentru imprimare. Formatele de hartie pot fi alese dintre cele de tip A4, Letter, A5, A5, A6, ori Executive, toate insa cu o calitate de greutate cuprinsa intre 60 si 163 g/m2. In schimb pentru hartia ce se doreste a fi trimisa la imprimare prin fanta de alimentare manuala veti folosi hartie cu greutatea specifica cuprinsa intre 60 si 230g/m2Retineti ca in tava de iesire se vor putea depune dupa imprimare, cu fata in jos, cel mult 150 coli.

Alegand un astfel de model de imprimanta TonerBenefit si in primul rand datorita cartusului initial cu capacitatea de 2000 de pagini, rentabilitatea costurilor pentru imprimare va fi de departe foarte convenabila. Dupa primul cartus consumat aveti varianta de toner standard Brother TN-B023 pentru cel putin 2000 de pagini si unitatea de cilindru Brother DR-B023 pentru cel putin 12000 de pagini A4.

Este remarcabil ca aceasta imprimata va functiona perfect si daca veti comanda un cartus compatibil Brother HL-B2080DW, TN-B023 disponibil online la Refill Market. Toate produsele noastre sunt testate pentru a ne asigura ca nivelul de calitate si compatibilitatea sunt reale si se manifesta in totalitate pe acest tip de imprimanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.