Cartus compatibil BROTHER HL-6180DW

Pentru punerea la punct a unui birou comercial, aparatura IT si perifericele trebuie sa fie fiabile si rapide pentru a oferi productivitate si in acest sector. Nu este de dorit sa se astepte prea mult timp, spre exemplu, pentru imprimarea unor documente sau oferte care se trimit clientilor, de aceea o imprimanta rapida si economica in acelasi timp este tot ce poate fi de dorit.

Ca atare, merita sa incercati potentialului pe care il ofera aceasta imprimanta BROTHER HL-6180DW care se remarca inainte de orice prin viteza si facilitati de stocare a colilor pentru imprimare, precum si o calitate foarte buna a rezultatelor pe care le primiti dupa imprimare.

Cu un procesor care lucreaza la 400MHz si o memorie RAM initiala de 128MB RAM si pe care o puteti mari pana la 384MB RAM, imprimanta este pregatita in orice moment sa lucreze atat timp cat ati optat pentru una dintre cele trei variante de conectare la sistemul de calcul utilizat. Cea mai rapida si usor de realizat conectare este prin protocol Wireless, dar puteti opta si pentru o cablare in retea cand aveti mai multe statii de lucru, sau direct la un calculator sau PC prin intermediul unui cablu USB 2.0.

Calitatea este remarcabila si se refera la rezolutia pe care o veti alege fie implicita la 600x600dpi, fie o varianta superioara, optimizata, de 1200x1200dpi, insa care va consuma mai mult toner. In conditiile utilizarii de cartuse de calitate, fie ele originale, compatibile, sau reincarcate profesional, veti observa ca nivelul standard al rezolutiei este cel putin suficient.

Prima pagina imprimata este disponibila in doar 8,5 secunde, iar utilizatorului ii ramane doar sa incarce complet cu 500 de pagini tava de intrare a acestei imprimante. De aici inca un pas spre productivitate crescuta pentru ca nu se va reveni prea des la reincarcarea cu hartie a tavii de intrare.

Daca pentru inceput aveti libertatea de a printa circa 8000 de pagini moncrom cu BROTHER HL-6180DW, asta datorita cartusului cu toner oferit de BROTHER, ulterior puteti opta pentru cartuse diferite ca si capacitate, adica varianta Brother TN-3330 pentru circa 3000 de pagini, sau  varianta cu capacitate foarte mare de tip Brother TN-3390 pentru aproximativ 12000 de pagini.

Intotdeauna este de dorit sa nu ramaneti in pana de toner si nici de hartie. Pentru toner puteti achizitiona de la centrul profesional de consumabile si reincarcari cartuse Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, un cartus compatibil BROTHER HL-6180DW. Este vorba despre un produs care a fost deja testat de tehnicienii Refill Market si corespunde in totalitate cu cerintele de calitate si beneficiile de randament pe care le-ati experimentat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.