Cartus compatibil Brother HL-1210WE

Accesibila si foarte rapida, se incadreaza perfect in gama produselor Brother din gama compacta pentru a fi folosite in spatii restranse, asa se poate defini pentru inceput aceasta imprimanta laser monocrom Brother HL-1210WE. Orice tip de documente veti trimite spre imprimare calitatea pe care o ofera este perfecta si la acest lucru se adaga posibilitatea utilizarii imprimantei prin intermediul Wi-Fi de mare viteza.

Inca de la conectarea sa la sursa de tensiune veti observa ca ii sunt necesare doar 10 secunde pentru a lasa in tava de iesire prima pagina printata. Ulterior, cand aveti documente cu multe pagini, timpul de asteptare este extrem de redus pentru ca nivelul cadentei se ridica la 20 de pagini in fiecare minut de rulare al job-ului pe care l-ati trimis spre prelucrare.

Aceste caracteristici foarte bune sunt datorate in principal procesorului din gama ARM9 200MHz si a memoriei de 32 MB RAM, cu care este dotata.

Din acest moment singurul lucru pe care trebuie sa-l urmariti este incarcarea la capacitate cu 150 de coli a tavii de intrare si, din timp in timp, verificarea cantitatii de toner ramasa in cartus. In orice caz nu trebuie sa va ingrijorati in aceast sens pentru ca Brother HL-1210WE stie sa faca economie de toner fara a face in niciun fel rabat la calitate.

Oricum partea hardware in privinta consumabilelor este in asa fel gandita incat a fost separata unitatea de imagine de cartusul cu toner pentru fi extinsa utilizarea. De la bun inceput Brother ofera un cartus cu toner Brother TN-1030 care va fi disponibil pentru circa 1000 de pagini.

Odata cu trecerea timpului si desigur in functie de nivelul de utilizare va fi necesar sa cautati o varianta convenabila financiar in privinta inlocuirii cartusului cu toner. Daca partea financiara a acestei situatii este rezolvata, merita sa va informati si despre calitatea pe care o veti primi la utilizarea unui alt cartus cu toner pentru aceasta imprimanta Brother HL-1210WE.

Cea mai sigura varianta este sa comandati online sau sa cumparati direct din magazinul specializat Refill Market un cartus compatibil imprimanta laser monocrom Brother HL-1210WE. In Bucuresti, sos. Pantelimon 291, aveti de ales cel putin o varianta din acest tip de produse consumabile si in plus primiti garantia certa ca veti utiliza un cartus cu toner ce este in totalitate compatibil cu imprimanta pe care o folositi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.