Cartus compatibil Brother DCP-L2512D

Prima impresie despre acest multifunctional laser monocrom Brother DCP-L2512D este ca in ciuda functiilor multiple pe care le detine, este compact si in consecinta extrem de simplu de a-i gasi loc in zona biroului de acasa langa laptop sau desktop, sau la firma.

A doua caracteristica care va surprinde si la care nu v-ati fi asteptat este silentiozitatea cu care lucreaza chiar si atunci cand are o sarcina complexa de imprimare sau copiere de documente. Prin urmare si acest beneficiu este de pretuit pentru ca nu veti fi distras de la activitatea curenta in timp ce Brother DCP-L2512D lucreaza pentru voi.

Imprimati, copiati si scanati cu usurinta, iar pentru acest lucru este suficient sa umpleti tava de intrare cu 250 de coli si cel putin o zi de lucru este asigurata incat sa nu va deranjati prea des sa o reumpleti. Mai mult de atat, Brother DCP-L2512D poate sa lucreze si cu cartuse de capacitate mare pentru a fi siguri ca nu ramaneti in pana, iar inlocuirea lor se face mai rar si in mod evident costurile pentru fiecare pagina prelucrata vor fi mai reduse.

Cu o memorie de 64 MB RAM si gratie procesorului la 600 MHz, fiecare zi de activitate cu ajutorului Brother DCP-L2512D va fi perfecta. Pe ecranul LCD cu 2 linii sunt afisate etapele de lucru si eventualele mesaje de atentionare. Pentru conectare folositi cablul Hi-Speed USB 2.0.

Imprimare fata verso este automata si se realizeaza la o viteza de 15 pagini pe minut, sau 30 de pagini pe minut atunci cand solicitati imprimare obisnuita pentru formatul A4. Rezolutia este de 600x600dpi, dar puteti accesa si HQ1200 optimizata la 2400x600dpi. Asteptarea pentru prima pagina imprimata sau copiata nu dureaza mai mult de 8,5 secunde, iar pentru sutinerea calitatii pe termen lung este recomandat un volum de lucru de cel mult 2000 de pagini pe luna.

Copierea este si ea in linia calitatii deja stiute si se prezinta cu rezolutie de pana la 600x600dpi cu posibilitatea accesarii functiei de marire / reducere in intervalul de 25% si 400% cu incrementare de 1%, totul la o viteza de 30 de copii pe minut. Scanarea poate fi primita cu rezultate de rezolutie de pana la 600x2400dpi, scannerul fiind unul de tip CIS.

Tonerul initial pe care il primiti in pachet acopera 700 pagini, iar ulterior veti putea accesa toner standard Brother TN-2411 pentru 1200 de pagini, sau toner de capacitate mare Brother TN-2421 pentru 3000 de pagini, dar si o unitate de cilindru Brother DR-2401 pentru 12000 de pagini format A4.

Nu uitati ca tava de iesire este proiectata sa primeasca rezultatul lucrului pentru cel mult 120 coli ce sunt plasate cu fata in jos. Formatele de hartie acceptate in tava de intrare sunt de tip A4, Letter, A5, A5 (Long Edge), A6, Executive. Calitatea hartiei acceptate trebuie sa fie pentru tava standard din gama de hartie simpla sau reciclata cu o greutate intre 60 si 163 g/m2, iar daca folositi fanta de alimentare manuala, hartia poate fi de tip simpla, reciclata, de corespondenta sau plicuri, toate cu caracteristica de greutate cuprinsa intre 60 – 230g/m2.

O solutie la fel de sustenabila, asigurata de Refill Market este un cartus compatibil multifunctional laser monocrom Brother DCP-L2512D. Calitatea si, in special, compatibilitatea reala a acestui cartus este garantata de tehnicienii magazinului profesional in consumabile, lucru care se bazeaza pe faptul ca toata gama de produse compatibile este in prealabil testat pe fiecare model de imprimanta sau multifunctional in parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.