Cartus compatibil Brother DCP-B7520DW

Progresul in activitatea de birou nu poate exista atat timp cat nu este ajutat prin tehnologia moderna de prelucrare a documentelor, prin viteza de lucru si calitate in privinta imprimarii, copierii si scanarii. Toate aceste beneficii sunt acum disponibile odata cu utilizarea unui multifunctional laser monocrom Brother DCP-B7520DW care va raspunde rapid, economic si pentru o durata lunga de timp la toate sarcinile pe care le va primi.

Este dotat cu un procesor de 600 MHz si 128 MB de memorie RAM, lucru care indica de la bun inceput ca declaratia producatorului referitoare la viteza de imprimare si copiere este clar sustinuta.

In fiecare minut Brother DCP-B7520DW va elibera 34 de pagini in varianta simpla si 16 pagini in varianta fata-verso. Timpul de asteptare de la pornire si pana la prima pagina printata este de numai 8,5 secunde. Rezolutia acestor pagini imprimate este de de 600x600dpi, sau prin alegerea modului HQ1200 se pot atinge 2400x600dpi.

Fiind vorba despre un model compact si extrem de silentios in lucru, il veti putea amplasa chiar in biroul in care lucrati. Cu toate acestea nimic nu va impiedica sa-l plasati in alta camera pentru ca nivelul de conectare este extrem de bun. Aveti la dispozitie fie o cablare tip retea in protocol 10Base-T/100Base-TX, fie varianta WiFi 802.11b/g/n, dar si nelipsitul cablu Hi-Speed USB 2.0. Nu este necesara pornirea unui computer la care este conectat pentru ca se vor putea trimite documente spre prelucrare direct. Toate elementele de activitate sunt vizibile pe ecranul LCD cu doua linii de afisare.

La copiere calitatea se va primi in gama de rezolutie de 600x600dpi si in plus aveti posibilitatea maririi si micsorarii imaginilor copiate intre 25% si 400% din procent in procent. Viteza de copiere ajunge la 34 copii pe minut.

Scanarea atinge rezolutia maxima de 600x2400dpi atunci cand ati ales plasarea documentelor de scanat direct pe fereastra scanerului, sau de 600x600dpi pana la 19200x19200dpi in versiune interpolata, cand scanarea se face prin sistemul ADF.

Cu 250 de coli veti umple tava standard, insa aveti posibilitaea de alimentare si prin fanta manuala, insa doar coala cu coala. Tava de iesire are capacitatea de primire a 120 coli prelucrate care vor fi lasate cu fata in jos. Formatele cele mai uzuale de hartie ce o puteti incarca sunt: A4, Letter, A5, A5, A6, iar calitatea hartiei trebuie sa atinga valori intre 60 si 163 g/m2 pentru folosirea in tava standard si intre 60 si 230g/m2 pentru folosirea prin fanta de alimentare manuala.

Brother recomanda un volum lunar de cel mult 2000 de pagini procesate, iar tonerul initial le poate acoperi in cea mai mare parte pentru ca este incarcat pana la aceasta valoare. Dupa terminarea lui aveti de ales un cartus compatibil Brother TN-B023, unul original, sau reincarcarea cartusului demo primit odata cu imprimanta, toate avand o autonomie de aproximativ 2000 de pagini.

Cea mai rapida si economica solutie, ramane insa comandarea online a unui cartus compatibil Brother DCP-B7520DW.

Refill Market este un centru profesional pentru comercializarea si reincarcarea de cartuse cu toner, iar in sos. Pantelimon 291, Bucuresti veti gasi intotdeauna produse de calitate si servicii realizate la cel mai bun nivel in privinta manoperei si calitatii consumabilelor utilizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.