Cartus compatibil Brother DCP-1610WE

Primele impresii pe care le vei avea la utilizarea acestui multifunctional laser monocrom Brother DCP-1610WE sunt de usurinta cu care poti accesa functiile sale, precum si de flexibilitate a conectarii prin sistmeul Wi-Fi sau cablul USB 2.0. Dincolo de acest lucru vei fi incantat de calitatea imprimarilor sau a paginilor pe care le copiezi, dar si de claritatea cu care vor fi marcate fisierele care rezulta in urma scanarilor.

Multifunctionalul este dotat cu un procesor ARM9 200MHz si cu memorie RAM de 32 MB, care iti lasa suficient spatiu pentru a trimite la printare fisiere de dimensiune medie. Gratie acestor caracteristici hardware Brother DCP-1610WE va lasa in tava de iesire prima pagina imprimata sau copiata in doar 10 secunde de la pornirea sa. Afisajul LCD 16 caractere dispuse pe 2 lini este perfect pentru a indentifica starea de lucru si comenzile pe care le-ai dat.

Imprimarea se realizeaza cu o rezolutie de pana la 2400x600dpi in varianta optimizata, iar rezultatele copierii de documente sunt perfecte la o rezolutie de 600x600dpi. Scanner-ul iti va furniza fisiere cu o rezolutie de 600x1200dpi, insa cu ajuturul soft-ului Brother poti accesa chiar si 19200x19200dpi.

Atat timp cat te vei asigura ca hartia folosita se incadreaza in specificatiile producatorului atat ca forma cat si calitate, lucrul cu acest Brother DCP-1610WE va fi o adevarata placere. Hartia poate fi ca format de tip A4, Letter, Legal sau Folio, iar greutatea specifica trebuie sa se incadreze in marjele de 65 pana la 105 g/m².

Pentru primele 1000 de pagini imprimate sau copiate Brother iti ofera in prim cartus cu toner Brother TN-1030, precum si o unitate de imagine Drum DR-1030 pentru 10000 de pagini A4. In functie de necesitatile pe care le ai in privinta utilizarii multifunctionalului poti sa folosesti oricand cartuse clasice sau te poti asigura ca detii in rezerva un cartus compatibil Brother DCP-1610WE.

Aceste modele de cartuse sunt disponibile pentru achizitie directa din magazinul Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, sau prin comanda online pe site-ul magazinului. Calitatea este incontestabila, iar garantia ca acest lucru este real rezida din faptul ca acest model de cartus a fost testat pentru compatibilitate chiar pe acest model de multifunctional laser monocrom Brother DCP-1610WE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.